Workshop Date and Times
Jillina & BDE 2015 Taiwan Workshop Details
1. July 23(Thur), Jillina 6:30pm~9:30pm ( 3hrs )
Sensational Sharqi: This choreography is filled with variety of traveling steps, strong hip technique and flow. You will not only strengthen your technique but also deepen your understanding of Arabic music. There will be emphasis on personal aesthetics, musicality and personal expression.
2. July 25 (Sat) Louchia 1:00pm~3:00pm ( 2hrs )
Modern Persian: Louchia share’s her special mix of Classical Persian and Bellydance in this multi-cultural choreography.
3. July 25 (Sat) Lauren 3:30pm~5:30pm ( 2hrs )
Dances from Around the Arab World! : Learn about the different folkloric styles that have influenced what we today call “Bellydance”. Join Lauren as she takes you on a tour of the Arab World. Learn about music, cultures, people and of course the exciting dance movement that make Bellydance so unique.
4. July 25 (Sat) Sharon Kihara 6:00pm~9:00pm ( 3hrs )
Wee-ooh! Tribal Drum Solo!: Get ready for a fun and fast new original drum solo choreography by Sharon. Drum Solo is one of the most exciting parts of a dance performance, and there is a special quality and presence that a dancer cultivates once they become quite comfortable dancing to a live drum. In this workshop, we will not only learn a full length dance, we will also cultivate skills for working with both recorded and live music; developing intuition and connection to your musicians; and enjoying the play between precision and spontaneity that the drum solo can teach us. Get ready to shimmy, pop and lock your butts off.
5. July 26(Sun) Jillina 10:00am~1:00pm ( 3hrs )
Poco Loco Percussion: Not your everyday drum solo. This choreography begins with fun and funky fusion moves before transitioning into powerful Arabic percussion. We will breakdown several shimmy techniques and play with layering and stylization. This is a great routine to add to your practice or performance repertoire.
6. July 26(Sun) Danielo 1:30pm~3:30pm ( 2hrs )
Theatrical Hip Hop Fusion: Learn how to incorporate comedy and theatrics into your dance. Danielo will teach you his signature style in a unique hip hop fusion choreography.
7. July 26(Sun) Sharon Kihara 4:00pm~7:00pm ( 3hrs)
Opium Dreams (A Psychedelic Collection of Dances from Alice in Wonderland): Come learn the ways of the Caterpillar! She hold many secrets and mysteries, all to be revealed in this energized, powerful class. All levels are welcome to take part in this choreographic journey through the mystic planes of Wonderland, from the dreamy and steamy to the strong, percussive and commanding. Please dress as though you are going to a yoga or pilates class and bring a silent hip scarf.
* Fee: TWD 2000 / each 2-hour workshop
TWD 3000 / each 3-hour workshop
Students who attend all the 7 workshops will get certificate awarded by Jillina and BDE.
Students who attend all the 8 workshops and finish full payment before May 31, can get special all-pass price TWD15,000, also a “20% off’ coupon for purchasing BDE 2015 Taiwan Show Ticket (max 4 tickets per person).
Workshops Location and Address
• Workshops Venue: 4F , NO. 520 , Nei-hu Road section 1 , Taipei , Taiwan
(MRT Brown-Mucha/Neihu Line, Gangqian Station)
For registration , please contact:
Tel : 886-9-72-073900
Email address : firstname.lastname@example.org